Home - SAP Financiele diensten

Hypotheken, verzekeringen en pensioenenSap Financiële Diensten

Sap Financiële Diensten is een middelgroot financieel dienstverlener in het Noorden van het land. Dagelijks zijn onze medewerkers voor u aan het werk om passende adviezen en financiële oplossingen te bedenken. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er geen overlappingen zitten in uw verzekeringspakket en dat een financiering perfect aansluit bij uw wensen en persoonlijke situatie.


 

Sap Financiële Diensten Particulier

Een opstalverzekering is weliswaar een verplichte verzekering voor woningbezitters, het is tevens een verzekering die je niet kunt missen. Daarnaast wil je natuurlijk de schade aan je bezittingen in en om de woning graag verzekeren. Wel zo prettig bij een grote brand. Ook de aansprakelijkheidsverzekering is zo’n verzekering waar je eigenlijk niet zonder kunt. Je kind schiet een voetbal door de ruit van de buren of je gooit per ongeluk een vaas van een kennis om.
Sap Financiële Diensten Zakelijk

Ook als ondernemer loopt u risico’s. Zoals gezegd, een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om een goede inventarisatie te maken en uw risico’s in kaart te laten brengen. Sap Financiële Diensten kan u maatwerk leveren tegen de meest concurrerende premie. Op deze manier kunt u blijven ondernemen en bewaken wij de risico’s.