Particulier - SAP Financiele diensten

Particulier

Zonder verzekeringen kunnen we bijna niet meer. Natuurlijk heeft u uw zaakjes geregeld, maar toch valt een schade niet uit te sluiten. Een ongelukje kan zomaar gebeuren. Sap Financiële Diensten verzekerd en zorgt dat uw financiële risico’s worden afgedekt.Particuliere verzekeringen

Als onafhankelijk financieel dienstverlener zoeken we voor u altijd naar de beste oplossing. Met onze partners bieden wij u unieke voordelen en een zeer uitgebreide dienstverlening in onderstaande producten en diensten:


  • In en buitenshuis
  • Recreatie en vrije tijd
  • Motorrijtuigen en deelname in het verkeer
  • Bescherming van uw vermogen (o.a. Arbeidsongeschiktheid)
  • Ziektekosten


Het VKG Gezinspakket

Goed verzekerd zijn, maar zeker niet teveel betalen. Dat kan met het VKG Gezinspakket van Sap Financiële Diensten. Alle schadeverzekeringen die u nodig heeft en precies passen bij uw situatie. Overzichtelijk bij elkaar, één helder overzicht en geen rompslomp. En hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw korting. Deze kan oplopen tot wel 10%!
En bij schade? Dan kunt u ons uiteraard bellen. Wij zijn u graag van dienst.

Persoonlijke financiële planning

Het lijkt heel makkelijk. Elke maand komt het salaris binnen, de rekeningen worden betaald en de rest zet u opzij op een (spaar)rekening. Voor de toekomst? Maar hoe ziet uw financiële toekomst er eigenlijk uit? Veel mensen weten niet hoe hun pensioen er uit gaat zien en al helemaal niet hoe ze er financieel voorstaan na arbeidsongeschiktheid of het overlijden van de partner. Sap Financiële Diensten maakt graag voor u inzichtelijk wat de invloed is van deze gebeurtenissen op de hoogte van uw netto (besteedbaar) inkomen.


 

Hypotheken en financieringen

Uw eerste huis kopen of misschien op zoek naar een grotere woning? Het kopen van een woning is spannend en er komt een hoop bij kijken. Niet alleen de zoektocht naar een woning, maar ook het regelen van een hypotheek en de verzekeringen. Gelukkig lijkt het vaak moeilijker dan het is. Sap Financiële Diensten legt u in een eerste persoonlijk gesprek graag uit hoe we voor u te werk gaan. En dat ook nog eens geheel kosteloos!
Pensioenen

Veel mensen vinden dat pensioen iets is voor later. Dit regelen we nog wel. Maar uw pensioen is belangrijk. Voor nu én later! Pensioen is niet alleen je inkomen vanaf 65, maar ook het inkomen van uw partner mocht u onverhoopt eerder komen te overlijden. Ook bij arbeidsongeschiktheid is het goed om te weten hoe uw pensioen is geregeld. Want om ook straks te kunnen doen wat u nu doet, moet u de financiële zaken op orde hebben. Sap Financiële Diensten kan u daarbij helpen. 


Tip!

Met uw DigiD kunt u inloggen op mijnpensioenoverzicht.nl. Hier ziet u, naast uw AOW, hoeveel pensioen u hebt en bij welke pensioenuitvoerder u dit hebt opgebouwd.
Wilt u meer informatie?

Bel dan met Sap Financiële Diensten. Door het volgen van permanente educatie, trainingen en workshops, kunnen wij u blijven voorzien van de beste financiële diensten. We staan voor u klaar!