Over ons - SAP Financiele diensten

Wie wij zijn?

Wij zijn Sap Financiële Diensten, een middelgroot financieel dienstverlener voor uw hypotheek, verzekeringen, pensioenen en persoonlijke financiële planning.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het bedenken van financiële oplossingen door middel van hypotheken of andere soorten van financieringen. Daarnaast behartigen wij graag uw verzekeringsbelangen. Onze missie is dat wij u centraal stellen! Vanuit deze gedachte geven wij ons advies.Sap Financiële Diensten toen..

Het bedrijf is opgericht in 2003 door Herman Sap. Herman heeft voor oprichting reeds jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Nu bijna 10 jaar verder, is het bedrijf gegroeid van een eenmanszaak tot een onderneming waar dagelijks meerdere medewerkers voor u aan het werk zijn.Sap Financiële Diensten nu..

Voor een transparant hypotheekadvies en een goede verzekeringsoplossing komt u bij Sap Financiële Diensten. Wij loodsen u door een wirwar van wetgeving en nieuwe financieringsregeltjes. Daarnaast werken wij bij Sap Financiële Diensten niet vanuit een product, maar vanuit 4 verschillende thema’s, te weten:


  • Leven
  • Wonen
  • Toekomst
  • Zekerheid

Dit noemen we financiële planning. Van hieruit kijken we welke wensen u heeft en wat uw bereidheid is tot het nemen van risico’s. Pas dan kijken we welk product het beste bij u past. Niet het product staat centraal, maar u!

Wij hebben klanten door heel Noord-Nederland en zijn in deze regio een geduchte onafhankelijke speler. Voor u houdt het onafhankelijke in dat wij volledig vrij zijn in onze advisering en dat wij vrij kunnen handelen. Sap Financiële Diensten heeft geen verplichtingen naar banken en verzekeraars.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij kantoren in Leek en Oosterwolde. Maar uiteraard komen wij ook graag bij u thuis!